FINGUŠT - ZGODOVINA - TRADICIJA
Začetki družinskega podjetja Fingušt segajo v leto 1988, ko smo začeli poslovati s prvo mesnico. Sedaj podjetje sestavlja proizvodnja mesa in mesnih izdelkov ter ima šest lastnih mesnic. Zaposluje okoli 35 delavcev, ki delajo v proizvodnji s sodobno tehnologijo.
Mesarija Fingušt danes.
Mesarija Fingušt leta 1992 in 1997.
Proizvodnjo in predelavo mesa redno nadzirajo pristojne veterinarske službe. V vseh fazah proizvodnje izvajamo notranji nadzor po načelih sistema HACCP in IFS standardu, kar pomeni, da zagotavljamo varnost in kakovost proizvodnje, hkrati pa zagotavljamo sledljivost mesa in mesnih izdelkov.
Ponujamo najrazličnejše vrste svežega in pripravljenega mesa, polpripravljenih jedi in široko paleto kvalitetnih mesnih izdelkov. Dnevno oskrbujemo več sto različnih odjemalcev kot so trgovske družbe, menze, restavracije in gostilne ter hoteli širom Slovenije.
Trudimo se postati še bolj fleksibilni, da bomo na osnovi vrhunske kakovosti in odličnosti svojih proizvodov znali zadostiti potrebam in okusom najzahtevnejših kupcev.
ZAHVALJUJEMO SE VAM ZA ZUPANJE!